Adoptie, daar kies je toch zelf voor? nl

Door crisp op zaterdag 28 mei 2011 00:00 - Reacties (22)
Categorie: Personal, Views: 17.646

Het was laatst in het nieuws: de tweede kamer boog zich (eindelijk) over de adoptievergoeding voor ouders sinds vanaf 2009 de aftrekbaarheid van adoptiekosten is afgeschaft. Helaas blijkt uit hetzelfde bericht dat deze regeling ook waarschijnlijk weer tijdelijk van aard zal zijn; hoe dat er in de toekomst uit zal gaan zien laat zich raden...

Lees verder »

Crisp Family++

By crisp on Friday 24 December 2010 01:27 - Comments (19)
Category: Personal, Views: 13.111

Some of you may already know, others may have noticed that I'm temporarily less present on the Tweakers.net fora. The reason for this is the fact that I'm on parental leave because of my newly adopted son.

Read more »

Adoptie - is het echt zo erg? nl

Door crisp op maandag 7 december 2009 02:17 - Reacties (8)
Categorie: Personal, Views: 7.032

Iets wat insiders allang wisten, maar wat ik onlangs terugzag op de FOK! frontpage was dat stichting Meiling stopt met adopties uit India. Een besluit waar ik me in kan vinden gezien de moeilijkheden en de recente ophef hieromtrent. De reacties op dit nieuwsitem waren in my humble opinion echter tenenkrommend...

Lees verder »

Kredietcrisis: wie zijn er schuldig? nl

Door crisp op vrijdag 10 oktober 2008 03:07 - Reacties (24)
Categorie: Personal, Views: 7.517

Een beetje een dubbele titel aangezien veel onschuldige mensen waarschijnlijk door de huidige economische malaise in de schulden zullen geraken, maar ik bedoel er eigenlijk mee wie er verantwoordelijk gehouden zou kunnen worden voor deze crisis, en als er wat dat betreft schuldigen zouden kunnen worden aangemerkt of en wat daarmee gedaan zal worden.

Lees verder »

Zakkenvullers - continued nl

Door crisp op vrijdag 11 april 2008 01:26 - Reacties (27)
Categorie: Personal, Views: 13.001

In De zakkenvullers van deze tijd berichtte ik al van de 'oplichting' die plaatsvind met betrekking tot aanvullende pensioenen, maar het overzicht van mijn beleggingshypotheek die ik vandaag ontving overstijgt het niveau van financiele tegenvaller en is met recht een financieel drama te noemen.

Lees verder »